Wie zijn wij - BravoKorting.nl

BravoKorting werd in 2021 gelanceerd met als doel haar gebruikers gecontroleerde kortingscodes, kortingsbonnen en promoties van de meest populaire online winkels aan te bieden. BravoKorting.nl maakt deel uit van de portalen van Bravo Savings Network, eigendom van WeBravo S.R.L.

Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Sesto Fiorentino Florence en helpt zijn gebruikers al bijna 10 jaar met besparen.

Bravo Savings Network

De sites van Bravo Savings Network zijn:

 • BRAVOSCONTO.IT - Italië, gestart in 2015
 • BRAVOPROMO.FR - Frankrijk, gestart in 2016
 • BRAVOGUTSCHEIN.DE - Duitsland, gestart in 2017
 • BRAVOVOUCHER.CO.UK - Verenigd Koninkrijk gestart in 2017
 • BRAVODEAL.COM - USA gestart in 2018
 • BRAVODESCUENTO.ES - Spanje, gestart in 2019
 • BRAVOKUPONY.PL - Polen,gestart in 2020
 • BRAVOGUTSCHEIN.AT - Oostenrijk, gestart in 2021
 • BRAVOPROMO.BE - België, gestart in 2021
 • BRAVOKORTING.NL - Nederland, gestart in 2021
 • BRAVODESCUENTO.COM.MX - Mexico, gestart in 2022
 • BRAVOCOUPONS.CA - Canada, gestart in 2022
 • BRAVOGUTSCHEIN.CH - Zwitzerland, gestart in 20222

In 2023 telt het bedrijf WeBravo S.R.L.13 portalen voor even zoveel landen, maar het doel is om verder uit te breiden om zoveel mogelijk mensen onze exclusieve codes en gecontroleerde promoties aan te bieden.

Geschiedenis

In 2021 richtten Marco Farnararo, Claudio Veratti en Michele Legnaioli  Bravokorting op, hun tiende website van het Bravo Savings Network.

Het portaal bravokorting.nl is gemaakt om klanten in heel Nederland te voorzien van kortingscodes, coupons en spaaracties die gebruikt kunnen worden bij het online winkelen.
De afgelopen jaren is het assortiment continu uitgebreid.

Een team van vier personen werkt met passie aan het controleren en invoeren van het grote aantal coupons en acties.

"Voor de naam van de site hebben de oprichters besloten een van de bekendste Italiaanse woorden ter wereld te gebruiken - zeggen de oprichters - om een ​​nauwe band met het land van herkomst te behouden, maar met het oog op internationalisering".

Missie

Het doel van Bravokorting is om gebruikers te helpen geld te besparen bij het online winkelen. We bieden promoties en kortingscodes aan die door ons team met de hand zijn gecontroleerd en bieden zo consumenten de mogelijkheid om betrouwbaar hun aankopen op internet te doen tegen lagere prijzen.

Met behulp van aanbiedingen die op ons platform zijn gepubliceerd, kunnen klanten binnen een paar klikken profiteren van kortingen in hun favoriete Nederlandse online winkels.

Meer dan 580 merken en winkels in categorieën als mode, cosmetica, elektronica & hightech, reizen, levensmiddelen en nog veel meer zijn momenteel beschikbaar op de Bravokorting-website.

De oprichters

Claudio Veratti - CEO
Claudio Veratti - CEO, co-founder

Na jarenlange ervaring op het gebied van LED-verlichting, richt Claudio Veratti zijn eigen bedrijf op in deze sector, gespecialiseerd in technologie en innovatie. Gedurende deze jaren ontmoette hij Michele Legnaioli en richtte kort daarna WeBravo SRL op samen met Marco Farnararo, waarvan hij nu mededirecteur is.
https://www.linkedin.com/in/claudio-veratti/

Michele Legnaioli - Co-founder and Advisor
Michele Legnaioli - Co-founder and Advisor

Michele Legnaioli is een van de oprichters van Webravo S.R.L. en is vandaag de dag betrokken bij het bedrijf als strategisch adviseur. In zijn lange carrière was hij voorzitter en lid van de raad van bestuur van verschillende belangrijke nationale bedrijven.
https://www.linkedin.com/in/michele-legnaioli-859031160/

Marco Farnararo - CEO, co-founder
Marco Farnararo - CEO, co-founder

Marco Farnararo is een zeer ervaren affiliate marketeer met meer dan 10 jaar ervaring.
Hij is mede-oprichter en CEO van WeBravo S.R.L., waar hij samen met Claudio en Michele het bedrijf runt.
https://www.linkedin.com/in/marco-farnararo/

Statistieken

Enkele statistieken van BravoKorting:

 • Gelanceerd in 2021
 • Meer dan 80.000 maandelijkse bezoeken
 • Meer dan 65.000 maandelijkse gebruikers
 • 5.000 abonnees op de nieuwsbrief
 • 2.000 abonnees op pushmeldingen

Gegevens van Bravo Savings Network

 • Meer dan 70 werknemers
 • Bravo Savings Network is vertegenwoordigd in 13 landen
 • Meer dan 4 miljoen views per maand
 • Meer dan 2,5 miljoen gebruikers per maand

Bravo Best Price

Bravo Best Price is een browserextensie van het Bravo Savings Network die de gebruiker automatisch op de hoogte stelt en informeert over de beschikbaarheid van geldige coupons, aanbiedingen en kortingen in de online winkel die men op dat moment bezoekt. Bravo Best Price is beschikbaar als gratis add-on voor Chrome en Firefox en helpt je om snel en gemakkelijk de beste lopende promoties te vinden, zodat klanten geen enkele korting mislopen.

Milieuverplichtingen

Bij Bravokorting hebben we ons vanaf het begin af aan bekommerd om natuurbehoud en milieukwesties.

Sinds 2019 promoten we jaarlijks ecologisch duurzaam winkelen aan tijdens de periode tussen Black Friday en Kerstmis.

Dankzij twee initiatieven zoals Green Friday en Bravo For Oceans  willen we een meer bewuste en milieuvriendelijke consumentengedrag aanmoedigen om zo een (kleine) bijdrage te leveren aan het welzijn van de planeet.

Green Friday

In 2019, 2020 en 2021 hebben we samengewerkt met de non-profitorganisatie Eden Reforestation Projects, die de strijd aangaat tegen ontbossing en het economisch en sociaal levensonderhoud van mensen in ontwikkelingslanden wil verbeteren.

Dankzij deze belangrijke samenwerking zijn we erin geslaagd om in drie jaar tijd meer dan 650.000 bomen te planten in een uitgestrekt gebied van Kenia.

Bravo For Oceans

In 2022 lanceerden we het "Bravo For Oceans" project, in samenwerking met Ogyre, een innovatieve start-up en non-profitorganisatie die zich sinds 2020 inzet voor het behoud en schoonmaken van de oceanen.

Ogyre bestrijdt met name de vervuiling van de zeeën door plastic afval in te zamelen en financiert tegelijkertijd lokale vissersverenigingen waarvan het voortbestaan ​​wordt bedreigd door het uitsterven van de mariene ecosystemen.

In het eerste jaar van onze samenwerking financierden we de berging van meer dan 1.000 kilo zwerfvuil uit zee (plastic en meer) in de wateren van Italië, Brazilië en Indonesië.

Press Release

Wat zeggen ze over ons:

“Bravo Savings Network, marktleider in digitale couponing en affiliate marketing, versterkt zijn aanwezigheid op de Nederlandse markt”
GlobeNewswire, https://www.globenewswire.com/news-release/2022/10/20/2537987/0/nl/BRAVO-SAVINGS-NETWORK-VERSTERKT-AANWEZIGHEID-OP-NEDERLANDSE-MARKT-IN-KADER-VAN-INTERNATIONALE-UITBREIDING.html

“Bravo Savings Network, gestart in 2015 en nu wereldwijd in 13 markten heeft na een snelle groei de status van toonaangevend internationaal couponingbedrijf bereikt”
Analist.nl, https://www.analist.nl/berichten/844146-bravo-savings-network-versterkt-aanwezigheid-op-nederlandse-markt-in-kader-van-internationale-uitbreiding

“Het bedrijf houdt gelijke tred met de snelle groei van online winkelen en is momenteel actief in 13 verschillende landen in Europa, evenals in de Verenigde Staten”
Global Financial Intelligence, https://wvb.com/news/industry/view/id/12641041

Partners

Een selectie van de beste online winkels op Bravokorting

Contact

Email: contact@bravokorting.nl

Telefoon: +39 055 0630040

Adres:

 • Via A. Gramsci, 446, 50019 Sesto Fiorentino FI

Social: