Green Friday

Green Friday

BravoKorting heeft een boom geplant voor elke aankoop die er werd gedaan tussen Black Friday en Kerstmis 2021!

In ons bos zijn meer dan 650.000 bomen geplant.
Green Friday
Green Friday

Green Friday

Dankzij jou en de merken die deelnamen aan dit initiatief, hebben we ons doel voor Green Friday bereikt: vanaf april 2021 zijn er meer dan 260.000 bomen geplant, en met de 100.000 geplante bomen vanaf 2019, brengt dit het totaal op 360.000 stuks in 3 jaar tijd! Maar dat is nog niet alles.

Na de verschrikkelijke branden in 2019 die het Amazonegebied en andere delen van de wereld hebben geteisterd, zijn we met het Green Friday initiatief begonnen in samenwerking met Eden Reforestation Projects, een internationale non-profit organisatie die actief is in Madagaskar, Haïti, Nepal, Indonesië, Mozambique, Kenia en andere arme regio's van de wereld. Onze projecten zijn gericht op een gebied in Kenia, Marereni en Kurawa.

De organisatie biedt lokale bevolking een eerlijk salaris voor het planten, cultiveren en beschermen van bomen in verschillende delen van de wereld. Een ander voordeel is dat ze tevens helpen om ontbossing tegen te gaan en de economische situatie van de bevolking te verbeteren. Wij van BravoKorting hebben ervoor gekozen om drie opeenvolgende jaren samen te werken met Eden Reforestation Projects om de wereld een beetje groener te maken!

Green Friday

Eco-duurzaam winkelen

Wij hebben dit belangrijke initiatief gelanceerd om een ​​eco-duurzame filosofie te promoten, ook in een wereld van online winkelen. Vanaf 26 november tot 25 december 2021 heeft Bravo Savings Network ervoor gekozen om een ​​boom te planten voor elke gemaakte verkoop en vervolgens het aantal geplante bomen bekend gemaakt op zijn verschillende portalen; bravosconto.it, bravopromo.fr, bravogutschein.de, bravovoucher.co.uk, bravodescuento.es, bravokupony. pl, bravodeal.com, bravokorting.nl, bravopromo.be en bravogutschein.at.

Daarmee hebben we een nog ambitieuzer doel bereikt dan in voorgaande jaren want sinds april 2022 zijn er in een groot gebied van Kenia meer dan 300.000 bomen geplant!

Dankzij onze samenwerking met Eden Reforestation Projects zijn we erin geslaagd om in slechts drie jaar tijd meer dan 650.000 bomen te planten! Daarom danken we jou voor jouw hulp om de wereld een beetje groener te maken doordat je gebruik hebt gemaakt van aanbiedingen via BravoKorting voor jouw kerstinkopen!

Juridische mededelingen

Bravo Savings Network is eigendom van Webravo S.R.L. Dankzij onze samenwerking met Eden Reforestation Projects (https://www.edenprojects.org/) doneert Webravo S.R.L. voor elke aankoop van een deelnemend merk, een boom. Op de website is een deelnemend merk te herkennen aan een rond groen symbool met een boom. Deze donatie (een boom planten voor elke gemaakte aankoop) is geldig wanneer de aankoop bevestigd is en niet wordt geretourneerd of terugbetaald. Op basis van de overeenkomst met Eden Reforestation Projects behoudt Webravo S.R.L. zich het recht voor om in de volgende omstandigheden niet tot schenking over te gaan: In geval van overmacht waardoor de andere partij de overeenkomst niet naar behoren kan uitvoeren en dat langer dan 30 dagen duurt. Een ongeval van overmacht (zoals hierboven) dat langer dan 60 dagen duurt, mislukking of bedrijfssluiting. Mocht Eden Reforestation Projects niet aan zijn verplichtingen voldoen, dan zal Webravo S.R.L. het resterende geld doneren aan een alternatieve non-profitorganisatie die het milieu helpt te ondersteunen, of aan een andere non-profitorganisatie naar keuze.