Green Friday

Green Friday

Bravokorting plant een boom voor elke aankoop die wordt gemaakt tussen Black Friday en Kerstmis 2021

In ons bos zijn al 360.000 bomen geplant.
Green Friday
Green Friday

Green Friday 2020

De resultaten zijn binnen! Dankzij jou en de webwinkels die aan het initiatief hebben deelgenomen, is ons doel voor Green Friday 2020 bereikt en zijn er vanaf april meer dan 260.000 bomen geplant. Tel daarbij de 100.000 bomen van 2019 bij op, dan hebben we tot nu toe 360.000 bomen geplant! Ons afgesproken doel met Eden Reforestation Projects is 500.000 bomen in vijf jaar tijd, we zijn dus goed bezig!

We zijn in 2019 met dit initiatief gestart, na de verschrikkelijke branden die het Amazonegebied en andere delen van de wereld hebben geteisterd. En nu bereikt het Green Friday-initiatief zijn derde achtereenvolgende jaar. Het initiatief is ontstaan ​​in samenwerking met Eden Reforestation Projects, een internationale non-profitorganisatie die actief is in Madagaskar, Haïti, Nepal, Indonesië, Mozambique, Kenia en andere arme regio's in de wereld. Wij richten ons vooral op de gebieden van Kenia, Marereni en Kurawa.

De organisatie biedt de lokale bevolking een eerlijk salaris voor het planten, cultiveren en beschermen van bomen in verschillende delen van de planeet, met als doel ontbossing tegen te gaan en de economische omstandigheden van mensen in moeilijkheden te verbeteren. Wij van BravoKorting hebben ervoor gekozen om voor het derde achtereenvolgende jaar onze krachten te bundelen met Eden Reforestation Projects om de wereld een beetje groener te maken!

Green Friday

Eco-duurzaam winkelen

We hebben dit belangrijke initiatief gelanceerd om een ​​eco-duurzame filosofie te promoten, ook in een wereld van online winkelen. Van 26 november tot 25 december 2021 zal Bravo Savings Network een boom planten voor elke verkoop die wordt gedaan en bevestigd via één van onze portalen bravokorting.nl, bravosconto.it, bravopromo.fr, bravogutschein.de, bravovoucher.co.uk, bravodescuento.es, bravokupony.pl, bravopromo.be, bravogutschein.at en bravodeal.com. Ons doel van dit jaar is om 350.000 bomen te planten.

Dankzij onze samenwerking met Eden Reforestation Projects zijn we erin geslaagd om 360.000 bomen te planten, waarmee we steeds dichter bij ons doel van 500.000 bomen binnen vijf jaar komen! Wil jij met je aankoop ook bijdragen aan het groener maken van de wereld, doe dan je kerstinkopen samen met de aanbiedingen van BravoKorting! Volg deze 4 stappen om het initiatief "Green Friday 2021" te laten slagen:

  • Klik op een aanbieding of een BravoKortingscode.
  • Rond je aankoop af en retourneer niet.
  • Klik na het selecteren van onze aanbieding of kortingscode niet op een andere kortingscode website (de verkoop zou anders aan hen verloren gaan met als resultaat dat er geen budget is om een boom te planten).
  • Als je op het punt staat de aankoop af te ronden, maar je weet niet meer op welke kortingscode site je voor het laatst hebt geklikt, klik dan nogmaals op de aanbieding of code van BravoKorting en vervolgens op de winkel waar je iets wilt kopen.

Ter afsluiting van het initiatief Green Friday 2021

Wil je op de hoogte blijven over het exacte aantal bomen dat we vanaf 1 april 2022 zullen planten en over onze andere initiatieven, bezoek dan regelmatig één van onze volgende netwerken:

https://www.bravokorting.nl/blog
https://www.facebook.com/BravoKorting-105213904865680/

Juridische mededelingen

Bravo Savings Network is eigendom van Webravo S.R.L. Dankzij onze samenwerking met Eden Reforestation Projects (https://www.edenprojects.org/) doneert WeBravo S.R.L voor elke aankoop van een deelnemend merk, een boom. Op de website is een deelnemend merk te herkennen aan een rond groen symbool met een boom. Deze donatie (een boom planten voor elke gemaakte aankoop) is geldig wanneer de aankoop bevestigd is en niet wordt geretourneerd of terugbetaald. Op basis van de overeenkomst met Eden Reforestation Projects behoudt Webravo S.R.L. zich het recht voor om in de volgende omstandigheden niet tot schenking over te gaan: In geval van overmacht waardoor de andere partij de overeenkomst niet naar behoren kan uitvoeren en dat langer dan 30 dagen duurt. Een ongeval van overmacht (zoals hierboven) dat langer dan 60 dagen duurt, mislukking of bedrijfssluiting. Mocht Eden Reforestation Projects niet aan zijn verplichtingen voldoen, dan zal Webravo S.R.L. het resterende geld doneren aan een alternatieve non-profitorganisatie die het milieu helpt te ondersteunen, of aan een andere non-profitorganisatie naar keuze.