Bravo for Oceans

Bravo for Oceans

Geef een belangrijke bijdrage aan het schoonmaken van de zee!

Help mee om de zee van 1.000 kilo afval te ontdoen!
Bravo for Oceans
Bravo for Oceans

Waaruit bestaat het Bravo for Oceans-initiatief?

Bij BravoKorting hebben we ons altijd ingezet voor milieu-kwesties en proberen we op onze eigen manier een bijdrage te leveren aan het welzijn van de planeet. In de afgelopen jaren hebben we het Green Friday-initiatief opgezet, waarbij we meer dan 600.000 bomen hebben geplant in vele delen van de wereld. Maar daar willen we het niet bij laten!

Ook dit jaar willen we een ecologische filosofie promoten in de wereld van het online winkelen en tegelijkertijd een concrete bijdrage leveren aan de bescherming van het milieu. In samenwerking met de start-up Ogyre hebben we daarom besloten om een ​​nieuw initiatief te starten, gericht op het behoud en de bescherming van mariene ecosystemen: Bravo for Oceans.

Ogyre is actief in Brazilië, Indonesië en Italië en heeft twee belangrijke doelen: de start-up draagt niet alleen bij aan de bestrijding van vervuiling in de zee dankzij het verwijderen van het aanwezige zwerfafval maar verschaft ook een groter inkomen aan lokale vissers, aangezien zij zelf het afval zullen opruimen. Op deze manier beschermt Ogyre zowel de zee als de lokale bevolking!

Bravo for Oceans

Hoe werkt het en hoe kun jij bijdragen?

Om dit ambitieuze project leven in te blazen hebben we een internationale partner uitgekozen en kunnen we iedere hulp goed gebruiken, dus ook die van jou! We financieren een project van Ogyre waarmee we minstens 1.000 kilo (plastic en ander) zwerfafval uit zee zullen verwijderen in Indonesië, Brazilië en Italië. Dit afval zal de komende 12 maanden door lokale vissers worden opgeruimd.

Om je een beter idee te geven van wat we willen doen, kun je er vanuit gaan dat 1.000 kilo afval gelijk staat aan 1.000 kg plastic wat het equivalent is van ongeveer 100.000 plastic flessen. Hoe kan jij een bijdrage leveren aan Bravo for Oceans?

Door in de periode van 25 november tot 25 december een bestelling te doen bij een van de merken die deelnemen aan dit initiatief draag je bij aan het bereiken van dit geweldige doel. Zo ondersteun je niet alleen de lokale vissers in verschillende delen van de wereld maar lever je ook een fundamentele bijdrage aan het schoonmaken van de zee!

Help ons mee de wereld een beetje schoner te maken!

Juridische mededelingen

Bravo Saving Network is eigendom van Webravo S.R.L.

Dankzij de samenwerking met Ogyre (https://ogyre.com/) zal Webravo S.R.L. bijdragen aan het herstel van zwerfvuil op zee.

Het "afval vissen" wordt beheerd door Ogyre en wordt ondersteund dankzij een financiële bijdrage die wordt betaald door Webravo s.r.l. aan Ogyre.

De overeenkomst met Ogyre voorziet in een economische bijdrage die gelijk is aan ten minste 1000 kg afval dat zal worden teruggewonnen uit de zeeën van Italië, Brazilië en Indonesië.

Het behalen van het doel om 1000 kg zwerfafval uit zee te halen en het bedrag dat daarvoor nodig is wordt gegarandeerd door Webravo Srl.

Een selectie van merken die aanwezig zijn op de portalen van de Bravo Savings Network-groep zal ook deelnemen aan dit initiatief.

In het geval dat Ogyre zijn initiatief niet kan voltooien, zal Webravo S.R.L. de resterende fondsen doneren aan een alternatieve non-profitorganisatie die het milieu helpt te ondersteunen.