Bravo for Oceans

Bravo for Oceans

Lever jouw essentiële bijdrage aan het schoonmaken van onze oceanen!

Help ons mee om de oceanen te zuiveren van 1.000 kilo afval!
Bravo for Oceans
Bravo for Oceans

Waaruit bestaat het Bravo for Oceans-initiatief?

Bij BravoKorting hebben we ons altijd ingezet voor milieu-kwesties en proberen we op onze eigen manier een bijdrage te leveren aan het welzijn van de planeet. In de afgelopen jaren hebben we het Green Friday-initiatief opgezet, waarbij we meer dan 600.000 bomen hebben geplant in vele delen van de wereld. Maar daar willen we het niet bij laten!

Ons doel is om een milieuvriendelijke filosofie te promoten in de wereld van het online winkelen en tegelijkertijd een concrete bijdrage leveren aan de bescherming van het milieu. In samenwerking met de start-up Ogyre hebben we daarom besloten om in 2022 een ​​nieuw initiatief te starten, gericht op het behoud en de bescherming van mariene ecosystemen: Bravo for Oceans.

Ogyre is actief in Brazilië, Indonesië en Italië, met een tweeledig, zeer belangrijk doel: enerzijds draagt het bij aan de bestrijding van oceaanvervuiling door het verwijderen van zwerfvuil op zee, en anderzijds zorgt het voor een nieuw economisch inkomen voor lokale vissers, die het afval zelf inzamelen. Op deze manier beschermt Ogyre de oceanen en de gemeenschappen die eronder lijden.

Bravo for Oceans

Hoe werkt het en hoe kun jij bijdragen?

Ook in 2023 werken we samen met een partner van internationale faam aan een zeer ambitieus project, waarvoor we ieders hulp nodig hebben, ook die van jou! De formule blijft hetzelfde als in 2022: ook dit jaar werken we samen met Ogyre om het terugwinnen van ten minste 1.000 kilo zwerfvuil op zee ( plastic en ander materiaal ) in Indonesië, Brazilië en Italië te financieren. Dit afval zal de komende 12 maanden door lokale vissers worden teruggewonnen.

Om je een beter idee te geven van wat we willen doen, kun je er vanuit gaan dat 1.000 kilo afval gelijk staat aan 1.000 kg plastic, wat het equivalent is van ongeveer 100.000 plastic flessen. Hoe kan jij een bijdrage leveren aan Bravo for Oceans?

Van 24 november tot 25 december 2023 draag je, door een aankoop te doen bij een van de deelnemende merken, voor het tweede jaar op rij bij aan dit grandioze doel: naast het steunen van de vissersgemeenschappen in verschillende delen van de wereld, lever je ook een essentiële bijdrage aan het schoonmaken van de oceanen.

Help ons mee om de wereld schoner te maken!

Juridische mededelingen

Bravo Saving Network is eigendom van Webravo S.R.L.

Dankzij de samenwerking met Ogyre (https://ogyre.com/), zal Webravo S.R.L. bijdragen aan het terugwinnen van zeeafval.

De "vissen op zwerfafval" activiteit zal worden beheerd door Ogyre en ondersteund dankzij een financiële bijdrage van Webravo S.R.L. aan Ogyre.

De overeenkomst met Ogyre voorziet in een economische bijdrage gelijk aan ten minste 1000 kg teruggewonnen zeeafval in Italië, Brazilië en Indonesië.

Webravo S.R.L. garandeert het behalen van de doelstelling van 1000 kg en de bijbehorende bijdrage.

Een selectie van merken die aanwezig zijn op de verschillende portalen van het Bravo Savings Network zullen ook deelnemen aan het initiatief.

In het geval dat Ogyre zijn initiatief niet kan voltooien, zal Webravo S.R.L. de resterende fondsen doneren aan een alternatieve non-profit organisatie die het milieu helpt te ondersteunen.