Bravo for Oceans: help mee de wereld schoner te maken!

Doe een aankoop van 25 november tot 25 december en help ons mee de zeeën van 1000 kilo afval te ontdoen!

Bravo for Oceans aanbiedingen

Wat is Bravo for Oceans en hoe werkt het?

Ook dit jaar hebben we bij BravoKorting besloten om een kleine maar belangrijke bijdrage te leveren aan de bescherming van onze planeet, door het Bravo for Oceans-initiatief tot leven te brengen. We hebben ervoor gekozen om de terugwinning van minimaal 1.000 kilo zwerfvuil in zee (plastic en meer) te financieren, dat door lokale vissers in verschillende delen van de wereld zal worden verzameld.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt dankzij Ogyre, een internationale startup die zich samen met lokale vissers bezighoudt met het verwijderen van zwerfvuil in zee in Italië, Indonesië en Brazilië. Op deze manier draagt ​​Ogyre niet alleen bij aan het behoud van de prachtige zeeën op onze planeet, maar levert het tevens een economisch inkomen aan de gemeenschappen die het meest te lijden hebben onder de verarming van mariene ecosystemen. Een partner van wereldklasse met jarenlange geconsolideerde ervaring en daarom ideaal om ons doel te bereiken!

Bravo for Oceans: hoe kun je meedoen?

Als jij ons wilt meehelpen de planeet een beetje schoner te maken dan kan dat heel eenvoudig. Doe een aankoop bij een van de merken die deelnemen aan het initiatief van 25 november tot 25 december. Op deze manier lever je een bijdrage aan dit belangrijke initiatief en neem je actief deel aan de bescherming en het behoud van onze mariene ecosystemen. Dankzij jullie zullen we in staat zijn om de zee van 1.000 kilo afval te ontdoen, wat gelijk staat aan 100.000 plastic flessen! 

BravoKorting statistieken

icon users
4.000.000 gebruikers
icon boutiques
+6.000 merken
icon codes
+150.000 kortingscodes
icon verified
98% geverifieerd