Green Friday 2022 Jij bespaart en wij planten bomen!

BravoKorting plant een boom voor elke aankoop die je doet tussen Black Friday en kerst 2022

Aanbiedingen Green Friday 2022
Nike
Met het Move to Zero project werkt Nike naar een CO2-neutrale en afvalvrije productie!
L'Occitane
Voor dit nieuwe jaar kies je voor een L'Occitane giftset voor een meer verantwoorde schoonheid!
Bonprix
Ontdek de grote selectie duurzame mode voor heren tegen voordelige Bonrpix prijzen!

Wat is Green Friday 2022 en hoe werkt het?

Green Friday is een initiatief dat is gelanceerd om klanten bewust te maken van eco-duurzaam winkelen in samenwerking met de non-profit organisatie Eden Reforestation Projects. Met hun werk willen ze enerzijds bomen planten en ontbossing in tal van regio’s verminderen, en anderzijds de economische omstandigheden van de meest achtergestelde bevolkingsgroepen verbeteren en dorpen die in moeilijkheden verkeren en in armoede leven te helpen. Later gaan we in meer detail over hoe Eden precies te werk gaat en wat hun belangrijkste doelen zijn.

Na een lange zoektocht naar een geschikte partner die over de juiste ervaring, inzet en betrouwbaarheid beschikt om onze doelstellingen te bereiken, zijn we deze samenwerking aangegaan en hopen we met kleine stapjes de wereld een beetje beter te maken. 

Hoe gaat Green Friday precies te werk? Gedurende de periode die begint tijdens Black Friday en eindigd met Kerst zullen we voor elke verkoop die plaatsvindt d.m.v. één van onze portalen BravoKorting, BravoSconto, BravoPromo, BravoGutschein, BravoDescuento, BravoVoucher, BravoPromo.be, BravoGutschein.at, BravoDeal en BravoKupony een boom planten. 

We zijn ondertussen aangekomen bij de derde editie van dit belangrijke initiatief: in 2019 hebben we 100.000 bomen kunnen planten, in 2020 maar liefst 260.000 met als resultaat een totaal van 360.000 bomen op locaties zoals Madagaskar, Haïti, Nepal, Indonesië, Mozambique en Kenia.   

Het idee om met dit initiatief te beginnen is ontstaan na de branden die het Amazone regenwoud, Siberië, Alaska en andere delen van de planeet hebben verwoest. Om die reden hebben we besloten onze bijdrage te leveren aan een oplossing voor dit steeds dramatischer ogende probleem. Om deze reden vragen we jullie te helpen en het Green Friday project te steunen. Dit is natuurlijk niet de enige manier waarop je kunt helpen om de omstandigheden in onze wereld te verbeteren: maak verstandige keuzes in het dagelijkse leven en koop o.a. ecologisch en duurzaam. Een aantal kleine maar belangrijke stappen op weg naar een betere wereld.

BravoKorting statistieken

icon users
4.000.000 gebruikers
icon boutiques
+6.000 merken
icon codes
+150.000 kortingscodes
icon verified
98% geverifieerd